Koeltechniek

Om essentiële en hoogwaardige metaalbewerkingsoplossingen te bieden aan de koeltechniek sector, is Berma cruciaal als partner. Onze expertises dragen bij aan de prestaties en duurzaamheid van koelsystemen.

Koeltechniek in diverse sectoren

Of het nu gaat om het produceren van corrosiebestendige onderdelen of complexe structuren voor koelinstallaties: ons ervaren team staat garant voor duurzame en hoogwaardige resultaten. We verzorgen opdrachten in verschillende sectoren waar koeltechniek cruciaal is: van voedingsindustrie tot medische toepassingen.

De nauwkeurigheid van metaalbewerking speelt een sleutelrol in het succes van koeltechnieken. Elk detail, van de precieze afmetingen van plaatwerk tot de juiste passing van onderdelen, draagt bij aan de effectiviteit en efficiëntie van koelvitrines. Geavanceerde technologieën zoals lasersnijden en assemblage maken het mogelijk om complexe en aangepaste componenten te produceren die naadloos aansluiten op de vereisten van diverse toepassingen.

Maatwerk metaalbewerking

Niet alleen in de koeltechniek sector zijn we actief, bij Berma verzorgen we ook opdrachten in:

  • Machinebouw
  • Offshore bedrijven in Nederland
  • Utiliteit en woningbouw
  • Hightech industrie
  • Industriële reiniging (machines)
  • Interne transportsystemen

Neem contact op met ons voor jouw project.

Specialist in
metaalbewerking - Berma in Bergeijk

We geloven in directe en transparante communicatie met onze klant: bij Berma metaalbewerking staan we in nauw contact met onze klant om hun specifieke eisen te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Elk klein- en grootschalig zakelijk project brengen we tot een succesvol einde. Een maatwerk oplossing die volledig past bij jouw vraag: daar gaan we voor. Neem contact op met ons!