Kanten

Bij Berma zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan hoogwaardige metaalbewerkingstechnieken, waaronder kanten. Dit cruciale proces stelt ons in staat om plaatmateriaal op maat te buigen, waarbij precisie en vakmanschap hand in hand gaan. Voor elk project garanderen we een hoge nauwkeurigheid.

Waarom metaal kanten?

Metaal kanten is een veelzijdige techniek die we gebruiken om metalen platen in verschillende vormen te kanten, volgens de exacte specificaties van onze klanten. Met behulp van onze geavanceerde software, vakmensen en kantbanken kunnen we de meest complexe geometrische vormen creëren met een hoge mate van nauwkeurigheid én frequentie.

Kantwerk op maat: onze ervaren vakmensen hebben diepgaande kennis van kantwerkprocessen. Of je nu op maat gemaakte componenten of gestandaardiseerde onderdelen nodig hebt: we bieden kantwerk op maat dat aan jouw specifieke eisen voldoet.

 

Plaatwerk kanten

Plaatwerk kanten is een specifieke techniek waarbij metalen platen met precisie worden gebogen om de gewenste vormen en hoeken te creëren. Onze plaatwerk kanten experts beheersen deze techniek om kwalitatieve resultaten te leveren. Kwaliteit is onze prioriteit. Onze metaal kanten diensten resulteren in nauwkeurige, duurzame en consistente kantwerkzaamheden!

Metaal kanten voor elke sector

Dankzij onze expertise in metaal kanten kunnen we maatwerkoplossingen bieden die perfect zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten en de vereisten van hun industrie. Zo zorgen we voor de nauwkeurige afwerking van onderdelen voor onder andere:

  • Machinebouw
  • Offshore bedrijven in Nederland
  • Utiliteitsbouw (gevelbeplatingen)
  • Hightech industrie
  • Industriële reiniging (machines)
  • Koeltechnieken

Diverse materialen

We streven bij Berma naar de hoogste kwaliteit in al onze processen, en het kanten is daar geen uitzondering op. We werken met diverse metalen, waaronder staal, roestvrij staal, aluminium, koper en messing. Elk materiaal vereist een specifieke aanpak, en onze experts hebben de kennis om de juiste kanttechnieken toe te passen voor elk type metaal.

Onze kantbank voor plaatwerk

Onze kantmachine heeft de volgende eigenschappen:

  • Maximale lengte: 4 meter
  • Tonnage: 220 ton

Waarom Berma - Metaalbewerking Brabant?

Bij Berma plaatwerk staan we klaar om te luisteren naar specifieke wensen en je te voorzien van deskundig advies om de beste ontbraamoplossingen te bieden. En dat voor elk zakelijk project! We zijn gelegen in Bergeijk: vlakbij de Brainport regio in Eindhoven.

Naast metaal kanten bieden we ook andere diensten zoals ponsen, lasersnijden, ontbramen, insert persen, assembleren en lassen. Dat stelt ons in staat om een totaaloplossing te bieden voor al jouw metaalbewerkingsprojecten: van ontwerp tot eindproduct. Een eenvoudig of complex product? Grote of kleine series? Standaard of uniek? Daag ons uit en neem contact op via de contactpagina.