Ontbramen

Onze geavanceerde ontbraammachines en ervaren technici zorgen ervoor dat verschillende metalen onderdelen niet alleen esthetisch perfect zijn afgewerkt, maar ook voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bij Berma combineren we kwalitatieve machines én in-house kennis: zo komen we altijd tot een succesvolle afwerking van elke opdracht.

Wat is ontbramen?

Tijdens metaalbewerkingen zoals lasersnijden, plasmasnijden of ponsen, kunnen ongewenste bramen en scherpe randen ontstaan. Ontbramen is een essentieel onderdeel waarbij deze scherpe randen, bramen en ongewenste oneffenheden worden verwijderd om een gladde en nauwkeurige afwerking te bereiken. Dat is van cruciaal belang om de veiligheid te waarborgen, montage te vergemakkelijken en de algehele kwaliteit van het eindproduct te verbeteren. Bij Berma begrijpen we het belang van nauwkeurigheid en precisie: daarom hebben we geïnvesteerd in geavanceerde ontbraammachines en werken we met een team van specialisten.

 

Verschillende ontbraamtechnieken

Of het nu gaat om kleine precisieonderdelen of grote constructies: wij behandelen elk project met dezelfde toewijding en aandacht voor detail. Ons ervaren team hanteert verschillende technieken zoals slijpen, borstelen, trommelen en stralen om een optimale afwerking te bereiken. We nemen ook de eigenschappen van het materiaal en de complexiteit van het werk in overweging om ervoor te zorgen dat het ontbramen efficiënt wordt uitgevoerd.

De mogelijkheden met de ontbraammachine:
Maximale breedte: 1450 mm

Onbramen voor verschillende sectoren

De veelzijdigheid van ontbramen zorgt ervoor dat wij in staat zijn om opdrachten succesvol af te werken voor diverse sectoren. Bij Berma verzorgen we opdrachten in:

  • Machinebouw
  • Offshore bedrijven in Nederland
  • Utiliteitsbouw (gevelbeplatingen)
  • Hightech industrie
  • Industriële reiniging (machines)
  • Koeltechnieken
  • Interne transportsystemen

Waarom Berma - Metaalbewerking Brabant?

Bij Berma staan we dicht bij onze klant wat het voor ons mogelijk maakt om direct te communiceren. Dat is fijn voor zowel ons, als voor de klant. Ons team staat klaar om te luisteren naar specifieke wensen en je te voorzien van deskundig advies om de beste ontbraamoplossingen te bieden.

Naast ontbramen bieden we ook een uitgebreid scala aan andere metaalbewerkingsdiensten, zoals ponsen, lasersnijden, kanteninsert persen, assembleren en lassen. Dat stelt ons in staat om een totaaloplossing te bieden voor al jouw metaalbewerkingsprojecten, van ontwerp tot eindproduct. Een eenvoudig of complex product? Grote of kleine series? Standaard of uniek? Daag ons uit! Neem contact op via de contactpagina.