Assembleren

Berma is jouw assemblagepartner in de Brainport Eindhoven regio: het hart van metaalbewerking in Brabant. Wij zijn gepassioneerd in en hebben jarenlang ervaring op vlak van metaalbewerking. We bieden hoogwaardige assemblagediensten voor diverse sectoren.

Waarom Berma als assemblage monteur?

  • Expertise in metaalbewerking Brabant: gevestigd in Brabant, een regio die bekend staat om zijn sterke metaalbewerkingsindustrie, hebben we jarenlange ervaring in precisiebewerking van metalen. We begrijpen de behoeften van bedrijven in deze regio en bieden diensten die voldoen aan de hoogste normen.
  • Strategisch gelegen dichtbij Brainport Eindhoven: Berma bevindt zich in de buurt van Brainport Eindhoven: het epicentrum van technologische innovatie. Hierdoor zijn we goed gepositioneerd om samen te werken met bedrijven gelegen in deze buurt.
  • Gespecialiseerd team: ons team van gespecialiseerde assemblagemonteurs beschikt over de vaardigheden en kennis om complexe assemblage projecten aan te pakken. Of het nu gaat om kleine precisieonderdelen of grootschalige assemblages: wij zorgen altijd voor een vlekkeloos proces.

Berma plaatwerk is jouw betrouwbare partner in assembleren!

Expertise in assembleren

Bij Berma zijn we in staat om diverse soorten assemblageprojecten aan te pakken, variërend van elektronica tot mechanische componenten. Onze faciliteiten zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en apparatuur, waardoor we efficiënt kunnen werken zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Assembleren voor verschillende sectoren

Wij zijn met onze machines en assemblagetechnieken in staat om opdrachten te verzorgen voor verschillende sectoren. Zo verzorgen we assemblage werkzaamheden in:

  • Machinebouw
  • Offshore bedrijven in Nederland
  • Utiliteitsbouw (gevelbeplatingen)
  • Hightech industrie
  • Industriële reiniging (machines)
  • Koeltechnieken
  • Interne transportsystemen

Berma plaatwerk: metaalbewerking Brabant

Ons team staat klaar om je te adviseren en je te helpen met al jouw metaalbewerking vraagstukken. Een samenwerking bij Berma is gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en klantgerichtheid. We streven ernaar om je verwachtingen te overtreffen en jouw projecten naar een hoger niveau te tillen.

Bij Berma beschikken we over een getalenteerd en gespecialiseerd team van vakmensen met ervaring in de metaalbewerking. Naast assembleren, kun je bij ons ook terecht voor ponsen, lasersnijden, ontbramen, kanten, insert persen en lassen. Neem contact op met ons!