Utiliteit en woningbouw

Utiliteits- en woningbouwprojecten vereisen materialen van de hoogste kwaliteit om de gewenste duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. Onze metaalbewerkingsexperts hebben jarenlange ervaring in het vervaardigen van nauwkeurige en duurzame metalen componenten voor zowel utiliteitsbouw als woningbouwprojecten.

Verschillende projecten in utiliteit- en woningbouw

Voor zowel kleine als grote projecten, nationaal en internationaal verzorgen we projecten voor de utiliteit- en woningbouw. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in het produceren van gevelbeplatingen en kozijnen.

Onze expertise strekt zich uit over een breed scala aan projecten: onder andere kantoor- en woningcomplexen, winkelcentra, scholen en medische faciliteiten. We werken nauw samen met onze klant om zijn specifieke eisen te begrijpen en op maat gemaakte metaaloplossingen aan te bieden.

Onze kennis in metaalbewerking

Of het nu gaat om ponsen, lasersnijden, ontbramen, kanten of insert persen: ons ervaren team van vakmensen staat garant voor vakmanschap van topkwaliteit. We adviseren onze klanten deskundig over de meest geschikte metaalsoorten en bewerkingstechnieken voor hun utiliteit- of woningprojecten, met een focus op duurzaamheid, efficiëntie en esthetiek.

Maatwerk metaalbewerking

Niet alleen in de woningbouw of utiliteitssector zijn we actief, bij Berma verzorgen we ook opdrachten in:

  • Machinebouw
  • Offshore bedrijven in Nederland
  • Hightech industrie
  • Industriële reiniging (machines)
  • Koeltechnieken
  • Interne transportsystemen

Neem contact op met ons voor jouw project.

Waarom Berma: metaalbewerking Brabant?

We werken nauw samen met aannemers en architecten in de utiliteits- en woningbouwsector om de beste oplossingen te bieden voor elk project.

We willen altijd de specifieke eisen begrijpen van onze klant. Zo zorgen we voor op maat gemaakte oplossingen! We adviseren je graag over het meest geschikte materiaal en ontwerp voor je project.

Samen bouwen we aan functionele en duurzame ruimtes die voldoen aan de behoeften van de moderne samenleving. Neem contact op voor jouw zakelijk project.