Offshore bedrijven

Bij Berma zijn we een essentiële schakel in de offshore industrie, waar robuuste en betrouwbare metaalbewerking van cruciaal belang is. Onze expertise in het leveren van hoogwaardige metaaloplossingen draagt bij aan de veiligheid en prestaties van offshore installaties en apparatuur.

Voldoen aan de normen van de offshore industrie

Met een bewezen staat van dienst en geavanceerde technologie zijn we in staat om complexe en zware metalen componenten te produceren die voldoen aan de normen van de offshore sector. Of het nu gaat om het snijden, lassen, buigen of assembleren van materialen zoals roestvrij staal en aluminium: ons team staat garant voor betrouwbaarheid én expertise.

De offshore industrie kent veel eisen, waar wij als metaalbewerkingsbedrijf aan voldoen met onze kwaliteit. Daarom stellen we alles in het werk om metaalbewerking te leveren die bestand is tegen zware omstandigheden, corrosie en slijtage. Onze expertise strekt zich uit over een breed scala aan toepassingen.

Maatwerk metaalbewerking

Niet alleen in de offshore industrie zijn we actief, bij Berma verzorgen we ook opdrachten in:

  • Machinebouw
  • Utiliteit en woningbouw
  • Hightech industrie
  • Industriële reiniging (machines)
  • Koeltechnieken
  • Interne transportsystemen

Neem contact op met ons voor jouw project.

Berma: specialist in metaalbewerking

Offshore activiteiten vereisen gespecialiseerde metaalbewerking om componenten te creëren die bestand zijn tegen extreme omstandigheden, zoals zout water, corrosie en zware belastingen.

Bij Berma metaalbewerking staan we in nauw contact met onze klant om hun specifieke eisen te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun verwachtingen voldoen of overtreffen. Onze locatie in de buurt van Brainport Eindhoven versterkt onze toegang tot innovatie en geavanceerde technologieën.

We adviseren je graag over het meest geschikte materiaal en ontwerp voor jouw zakelijk project!