Ponsen

Bij Berma staan we klaar om aan al je plaatbewerkingsbehoeften te voldoen met behulp van onze geavanceerde ponsmachines en technieken. We zijn gepassioneerd door metaalbewerking en we staan klaar om je te laten kennismaken met de veelzijdige wereld van ponsen en ponsnibbelen.

Jouw partner in ponsen

Als ervaren metaalbewerkingsbedrijf zijn we trots om de efficiëntie van ponsnibbelen te presenteren. Deze techniek wordt ondersteund door onze ponsmachines in-house. Onze ponsmachines zijn uitgerust met een grote verscheidenheid aan stempels en matrijzen die in staat zijn om eenvoudig een breed scala aan vormen en gaten te creëren met sublieme precisie. Deze innovatieve technologie minimaliseert materiaalverspilling en maximaliseert productiviteit, waardoor we kosteneffectieve oplossingen kunnen bieden aan onze klant.

Dankzij onze ponsnibbeltechnieken kunnen we grote hoeveelheden plaatmetaal snel verwerken. Dat vertaalt zich in korte doorlooptijden en snelle levering van jouw bestellingen, zodat je jouw projecten op tijd kunt voltooien.

Geavanceerde ponsmachines

Bij Berma investeren we in de nieuwste technologieën om de hoogste kwaliteit en efficiëntie te garanderen. Onze ponsmachines zijn voorzien van geavanceerde CNC-besturing, waardoor we complexe patronen met nauwkeurigheid kunnen reproduceren. Ons ervaren team van vakmensen en operators staat klaar om je projecten met zorg en vakmanschap te behandelen, zodat je verzekerd bent van uitstekende resultaten.

Onze geavanceerde ponsmachine voor plaatbewerking heeft de volgende eigenschappen:
Maximale lengte: 4000x1500m
Maximale dikte: 3mm

Ponsen voor verschillende sectoren

Wij zijn met onze ponsmachines en ponstechnieken in staat om opdrachten te verzorgen voor verschillende sectoren. Onder andere:

  • Machinebouw
  • Offshore bedrijven in Nederland
  • Utiliteitsbouw (gevelbeplatingen)
  • Hightech industrie
  • Industriële reiniging (machines)
  • Koeltechnieken
  • Interne transportsystemen

Berma: expertise in ponsen

Ons team staat klaar om je te adviseren en je te helpen met al jouw metaalbewerking vraagstukken. Plaatwerk vraagt om vakmanschap en ervaring! Wij tillen jouw project graag naar een hoger niveau. Heb je een aanvraag op maat? Neem dan contact op met ons.

Berma plaatwerk is een professioneel metaalbewerkingsbedrijf gelegen in Bergeijk. Naast ponsnibbelen, kun je bij ons ook terecht voor lasersnijden, ontbramen, kanteninsert persen, assembleren en lassen.