Lasersnijden

Bij Berma omarmen we geavanceerde technologieën om de best mogelijke oplossingen aan te bieden voor je project. Daarom is onder andere lasersnijden van metaal een dienst die we aanbieden. Laseren is een hoogwaardige en efficiënte methode om met precisie door verschillende metalen te snijden. De laserprocessen van Berma leveren altijd een ongeëvenaarde kwaliteit en precisie waardoor we in staat zijn om te werken aan de meest complexe projecten.

Wat is lasersnijden?

Metaal lasersnijden is een proces waarbij een geconcentreerde laserstraal wordt gebruikt om nauwkeurige en schone sneden te maken in metaalplaten van verschillende soorten en diktes. Hierdoor kunnen we complexe vormen en contouren creëren zonder het project te beschadigen. Deze geavanceerde technologie maakt het mogelijk om met grote precisie te snijden en zorgt voor een hoge nauwkeurigheid. Door gebruik te maken van de nieuwste lasertechnieken, kunnen we consistent en kostenefficiënt produceren.

Kennis in lasersnijden voor verschillende sectoren

Berma levert aan een zeer uiteenlopende groep opdrachtgevers. En we beseffen dat de ene sector, de andere niet is. Daarom houden we rekening met de specifieke eisen die er in elk marktsegment worden gesteld. Zo werken we onder andere in:

  • Machinebouw
  • Offshore bedrijven in Nederland
  • Utiliteitsbouw (gevelbeplatingen)
  • Hightech industrie
  • Industriële reiniging (machines)
  • Koeltechnieken
  • Interne transportsystemen

Van eenvoudige plaatbewerking tot complexe 2D-lasersnijwerk: bij Berma hebben we de mogelijkheden om aan elke projectbehoefte te voldoen.

Onze lasersnijmachines

Wij kunnen maatwerk lasersnijden tot volgende afmetingen:

Maximale lengte: 4000 x 1500mm
Maximale dikte: 5 mm

Maximale lengte: 3000 x 1500mm
Maximale dikte: 25 mm

Waarom kiezen voor Berma?

Ons team staat klaar om je te adviseren en je te helpen met al jouw vraagstukken rondom metaalbewerking. Een samenwerking bij Berma is gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en klantgerichtheid. We streven ernaar om je verwachtingen te overtreffen en jouw projecten naar een hoger niveau te tillen. Een project op maat? Neem contact op met ons voor jouw aanvraag. We zijn gelegen in Bergeijk: vlakbij de Brainport regio in Eindhoven.

Gelukkig beschikken we bij Berma over een getalenteerd team van vakmensen met jarenlange ervaring in de metaalbewerking. Naast laseren, kun je bij ons ook terecht voor ponsen, lasersnijden, ontbramen, kanteninsert persen, assembleren en lassen. Neem contact op met ons voor meer informatie.